Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Fan Club: "Χαρδαλιάς"

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

Νίκος Χαρδαλιάς: Ο 52άρης Αθηναίος από τον Βύρωνα πολιτικός (για δύο θητείες Δήμαρχος Βύρωνα 2003-2014) είναι ο νέος σταρ στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αναβαθμίσθηκε τον Μάρτη του 2020 από Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας σε Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Θεωρήθηκε ότι ανταπεξήλθε με επιτυχία όλες τις δυσκολίες διαχείρισης της Πανδημικής Κρίσης του Κορωνοϊού Covid-19 και ανέλαβε την εκπροσώπηση της Κυβέρνησης και την ενημέρωση των Πολιτών μαζί με τον Επιδημιολόγο καθηγητή κ. Τσιόδρα.
Από αυτή του την επαφή με το κοινό, απέκτησε συμπάθειες μεταξύ των πολιτών και ιδιαίτερα του γυναικείου πληθυσμού. Ένα σύγχρονο ΝεοΔημοκρατικό "Sex Symbol". Το Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτα από αναφορές για το "ελκυστικό ανδρικό προφίλ" του και την γεμάτη "Sex Appeal" εμφάνισή του.
Δεν έχω γνώμη για τον "κτηνώδη αντρισμό" που αποπνέει, οι γυναίκες είναι αρμόδιες να κρίνουν... αλλά για τον τρόπο συμπεριφοράς του, έχω πολλά να πω!!
Σε αντίθεση με τον μειλίχιο κ Τσιόδρα, ο Νικολάκης είναι απίστευτα "Brutal". Εκφράζεται με εξαιρετικά απότομο, πατερναλιστικό και άκομψο ύφος (όχι απαραίτητα λεκτικό) και μου δημιουργεί την εντύπωση "εκκολαπτόμενου κρυφοφασιστάκου"!! Ο "Τιμωρός" έρχεται !!!


FAN CLUB - "CHARDALIAS"

Για τους πολλούς και πολλές που συμπαθούν τον Νικολάκη και αποτελούν ένα ιδιόμορφο κοινό θαυμαστών, αφιερώνω μερικές "πειραγμένες" γελοιογραφίες. Νομίζω ότι δεν απέχουν πολύ από την ζοφερή πραγματικότητα!!!

ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ
ΤΑ
ΜΕΤΡΑ
Η
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου.
Αχιλλέας

"Η Αποκατάσταση" - Κατερίνα Γώγου

Σκοτεινά Πάθη

Δεν πολεμούμε τα σκοτεινά μας πάθη με νηφάλια, αναιμικιά, ουδέτερη, πάνω από τα πάθη αρετή. Παρά με άλλα σφοδρότερα πάθη. Αφήνουμε τη θύρα μας ανοιχτή στην αμαρτία.
Δε βουλώνουμε τ' αφτιά μας να μην ακούσουμε τις Σειρήνες. Δε δενόμαστε από φόβο στο κατάρτι μιας μεγάλης Ιδέας, μήτε παρατούμε το καράβι και χανόμαστε γρικώντας, φιλώντας τίς Σειρήνες.
Παρά εξακολουθούμε την πορεία μας, αρπάζουμε και ρίχνουμε τις Σειρήνες στο καράβι μας και ταξιδεύουν κι αυτές μαζί μας.

"Ασκητική" - Νίκος Καζαντζάκης

Back to TOP  

Back to TOP